Divendres a mitja tarda, sortint de la feina, una delegació de premianencs van motivar-se i, coincidint amb la Ruta de la tapa de l'Anxova, vam pujar a l'Escala disposats a arrasar amb totes les tapes que poguéssim!
Així que només d'arribar a terres empordaneses, vam anar de cap a al primer de molts llocs on hem pogut gaudir de les mil i una possibilitats de barrejar aquest salat ingredient amb d'altres sabors i textures: gelat d'olives o de tomata, ous d'oli d'oliva, humus, melmelada de tomata o pebrot, brots de remolatxa, escalivada...
Desprès de deixar el llistó ben alt la primera nit (potser hi ha algun bar que no hi podrem tornar, hehehe) a primera hora, banyet i seguir amb les tapes per anar agafant gana per dinar... avui toca rissoto de salmó!!!
La curiositat de seguir tastant noves barreges ha estat més forta que nosaltres, així que a mitja tarda, a seguir voltant i provant noves tapes fins que ens han tancat tots els llocs i no hi ha hagut més remei anar cap a descansar. I diumenge, us podeu imaginar què hem fet, no?
En resum, un bon cap de setmana gastronòmic i amb bona companyia!!!
L'any que ve hi tornarem!!!
Joan t'ha quedat molt bé! La veritat és que és x repetir!!!
ResponEliminaMollt molon!
ResponEliminammmmm...i tant si tornarem!!us faré repetir segur!jajaja. Tot i que no em puc queixar del menjar de Tailàndia i Myanmar, una anxoveta de l'Escala...nyaam
ResponElimina